Duurzaamheid in het bedrijfsleven?

De afgelopen tijd is duurzaamheid een van de belangrijkste onderwerpen geworden in onze samenleving. Daarom is het ook logisch dat elk bedrijf probeert te verduurzamen op hun eigen manier. Dit gebeurt door het verminderen in gebruik van plastic of groene stroom op te wekken met zonnepanelen. Wilt u hier nog een stapje bovenop doen, begin dan met duurzame relatiegeschenken voor uw relaties en werknemers.

Waarom kiezen bedrijven door duurzaam?

Naast het feit dat duurzaamheid goed is voor het milieu heeft het nog meer voordelen. Duurzaam ondernemen betekent bewust omgaan met energie. Door energie te besparen scheelt het aan het eind van het jaar enorm op de energierekening. Ook draagt een groen imago tegenwoordig bij aan het succes van een merk of bedrijf. Uit een onderzoek ‘’Dossier Duurzaam 2019 van b-open, blijkt ook dat 76% van de consumenten bedrijven sympathieker vinden die uitdragen een hoger maatschappelijk doel na te streven.

 

Duurzame relatiegeschenken

Met duurzame relatiegeschenken laat u als bedrijf zien dat u milieubewust bezig bent. Het is hedendaags erg modern om duurzame relatiegeschenken te geven. Bij duurzame relatiegeschenken kunt u denken aan bamboe pennen, houten pennen en stoffen tasjes. Ook zijn er stoere artikelen zoals powerbanks op zonne-energie. Voor duurzame relatiegeschenken kunt u eens kijken een het online aanbod hiervan. 

 

Relatiegeschenken laten bedrukken

U kunt op al deze relatiegeschenken ook nog eens uw eigen logo laten bedrukken. Op deze manier zullen uw relaties uw bedrijf associëren met duurzaamheid. Wat in deze tijd heel goed voor de dag komt. Zeker wanneer u een handig geschenk levert zoals een powerbank op zonne-energie kan dit een grote boost geven op uw imago. 

Al met al zijn er genoeg redenen om te verduurzamen tegenwoordig. Wilt u als bedrijf nou graag aan uw relaties laten zien dat jullie duurzaam bezig zijn, doe dat doormiddel van duurzame relatiegeschenken die u bedrukt met uw eigen logo. Dit zal een positieve impact  achterlaten bij uw relatie.